Om jag skulle skaffa hemsida så...

Nu har det nya året precis börjat. Några har kanske gett nyårslöften, andra inte. Men de allra flesta känner kanske någonstans att ett nytt år innebär att man kan ta lite nya tag och kanske äntligen göra det där man funderat över så länge. Eller i alla fall ta reda på lite mer.

Erfarenheterna visar att många står utanför den digitala klyftan, ännu fler saknar hemsida. Vad betyder det för dig som person/företagare/föreningsansvarig när det inte går att hitta dig på nätet? Efter att ha hållt kurser för småföretagare bland annat just om hemsidor vet jag att många blivit lurade och fått betala riktigt stora pengar för en hemsida som inte ens fungerar. Bara faktureringen verkar rulla på och det i flera år. Har hört väldigt tråkiga historier på det här temat under årens lopp.

Men OM du skulle vilja ha en hemsida, nu eller i framtiden. Vad skulle du vilja att den hade då? Hur mycket skulle det få kosta?

Vill du ha ett enkelt, tydligt förslag så är det bara att svara på några enkla frågor i detta webbformuläret så får du ett förslag direkt till din e-post.

Vill du först veta mer om vad som kostar vad när det handlar om hemsidor och sånt - gå till Prislistan.

2 jan 2014